Dental Alliance
September 25, 2023

Alcoolul duce la conflicte: mai multe persoane au fost reținute pentru scandal și distrugere

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

În noaptea de 30 iulie a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că la o societate comercială, din localitatea Dumbrava Roșie, are loc un conflict între mai multe persoane. Persoanele implicate au fost imobilizate de polițiști și conduse la sediul unității de poliție pentru audieri.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul la data de 30 iulie, 2 persoane cu vârste de 35, respectiv  36 de ani, din Dumbrava Roșie, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict mai vechi, ar fi adresat amenințări unui bărbat de 41 de ani, din Piatra-Neamț, provocând distrugeri în interiorul locației respective și tulburând astfel ordinea și liniștea publică. La data de 30 iulie a.c., față de cele două persoane a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acestea fiind bănuite de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare, cercetările continuând sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

Totodată, urmează a se efectua verificări cu privire la legalitatea funcționării unității în cauză, precum și respectarea prevederilor Legii 333 din 2003, H.G. 301 din 2012 și Legii 61/ din 991, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap