Dental Alliance
September 25, 2023

Depistați în flagrant de polițiștii nemțeni

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 30 iulie a.c., în jurul orei 10:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au depistat, în localitatea Farcașa, o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Vaslui, având dreptul de a conduce vehicule suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

În dimineața zilei de 30 iulie a.c., în jurul orei 04:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza localității Tămășeni,  au depistat în trafic, un autoturism,  condus de un bărbat, de  33 de ani, din Roman. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap