Dental Alliance
October 2, 2023

Acțiuni ale polițiștilor pentru siguranța traficului rutier și prevenirea faptelor cu violență

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de  6 august a.c., în intervalele orare 09.00-12.00 și 18.00-21.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, alături de jandarmii nemțeni și polițiști locali au acționat pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale, infracțiunilor comise cu violență și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în Piața Centrală, Bazar și  Parcul din municipiul Roman, precum și în localitatea Gâdinți.

Totodată, la data de 6 august a.c., în  intervalul orar 05:00 – 11:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare, au acționat pentru prevenirea şi combaterea criminalității stradale, a faptelor cu violenta, prevenirea şi combaterea faptelor care aduc atingere siguranței traficului rutier, pe raza de competența a secției. În urma activităților desfășurate, au fost aplicate peste 45 sancțiuni contravenționale, fiind legitimate aproximativ 200 de persoane și fiind efectuate verificări la aproximativ 150 de vehicule.

Ca și sancțiuni complementare, polițiștii a reținut un permis de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap