Dental Alliance
October 2, 2023

Adolescentă din Roman dispărută. Dacă o vedeți, anunțați Poliția!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 6 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 43 de ani, din Roman cu privire la faptul că, fiica sa MIRON LAVINIA-ELENA, în vârstă de 17 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, din data de 1 august a.c., și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.50 m,  greutate –60 de kilograme, păr șaten, lung, prezentând o cicatrice la nivelul umărului stâng.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu o rochie de culoare roz cu mov, purtând încălțăminte de culoare portocaliu și având asupra sa un rucsac de culoare verde.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceastea.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap