Suplimente Alimentare Imunyze

ACȚIUNI INFORMATIV-PREVENTIVE ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID-19

Acoperisul1

Condor Resort

 În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale M.A.I. au  desfășurat acțiuni informativ-preventive, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Pentru prevenirea și limitarea riscului de răspândire a virusului SARS-CoV-2, peste 200 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, împreună cu celelalte instituții implicate, au desfășurat acțiuni informativ-preventive, în scopul informării cetățenilor și operatorilor economici cu privire la importanța respectării măsurilor impuse.

Au fost organizate 5 acțiuni punctuale, în sistem integrat, pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de Covid-19.

În cadrul acțiunilor din ultimele 24 de ore, poliţiştii au verificat peste 800 obiective de interes, fiind legitimate peste 1030 de persoane. Totodată au fost verificate 34 de mijloace de transport persoane și 37 de societăți comerciale.

În cursul acțiunilor desfășurate de polițiști au fost constatate 3 abateri pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Poliţiştii şi celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu se vor afla în continuare la datorie pentru a informa cetățenii despre măsurile legale stabilite la nivel național pentru prevenirea și limitarea riscului de răspândire a virusului SARS-CoV-2 și pentru a verifica modul în care acestea sunt respectate.

IPJ Neamț

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.