Dental Alliance

June 21, 2024

Acțiunile polițienești din acest weekend s-au terminat cu zeci de sancțiuni contravenționale

0
YRY Residence

Go Padel Roman

În perioada 21-22 octombrie a.c., polițiștii din Neamț au continuat acțiunile pentru creșterea gradului de siguranță publică.

Astfel, în noaptea de 21 spre 22 octombrie a.c., în intervalul orar 18:00 – 02:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Gârcina au desfășurat activități specifice, pentru creșterea gradului de siguranță al cetățeanului, asigurarea unui climat de siguranță publică, în scopul diminuări riscului accidentelor rutiere şi al infracțiunilor stradale. În baza neregulilor constatate au fost aplicate un număr de 30 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 13.000 de lei, fiind retras un certificat de înmatriculare și reținut un permis de conducere.

***

În noaptea de 21 spre 22 octombrie a.c., în intervalul orar 21:00-01:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au acționat, pe raza de competență a secției, pentru prevenirea şi combaterea criminalității stradale, a faptelor cu violență, prevenirea și combaterea faptelor care aduc atingere siguranței traficului rutier. Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, fiind retras un certificat de înmatriculare și reținut un permis de conducere.

***

Totodată, la aceeași dată, în intervalul orar 18:00-01:00 acțiunile au continuat pe raza Secției de Poliție Rurală Săbăoani, ocazie cu care au fost constatate un număr total de 21 sancțiuni contravenționale. Totodată, pe timpul desfășurării infracțiunii, polițiștii au depistat în flagrant două infracțiuni la regimul circulației rutiere, ambele privind conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, cu concentrații de 0,48, respectiv 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.