Dental Alliance

June 21, 2024

George Lazăr președinte PNL Neamț: Astăzi, la Ministerul Dezvoltării, au fost semnate trei contracte de finanțare pentru județul Neamț, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Primarul comunei Tarcău, domnul Manole Dănuț Fîrțală,
primarul comunei Crăcăoani, doamna Alexandrina Raclariu şi primarul comunei Alexandru cel Bun, domnul Ion Rotaru, au semnat, cu domnul ministru al Dezvoltării, Adrian Veştea, contractele de finanțare pentru proiectele depuse, la care vom începe cât de curând lucrările.
ℹ În comuna Tarcău vor ajunge
12.364.322 lei, pentru un proiect amplu de modernizare a drumurilor de interes local. Această alocarea financiară va contribui semnificativ la creșterea calității infrastructurii locale şi la siguranța participanților la trafic.
ℹ La Crăcăoani, proiectul de modernizare a Drumului Comunal 165 din satul Cracăul Negru, o arteră esențială pentru conectarea comunității la drumurile principale, va fi susținut cu suma de 6.153.735 lei.
ℹ De asemenea, în comuna Alexandru cel Bun, investiția pentru extinderea rețelei de canalizare a apelor uzate, va fi finanțată prin PNI “Anghel Saligny” cu suma totală de 16.298.242 lei.
Aceste proiecte reprezintă nu doar investiții financiare, ci și un angajament solid pentru modernizarea și prosperitatea comunităților noastre.
🔹️ Am susținut activ demersurile primarilor liberali pentru a atrage fonduri substanțiale în localitățile pe care le reprezintă, am purtat discuții la minister pentru a avea întotdeauna toate informațiile necesare despre stadiile de aprobare a proiecteler şi mă bucur să văd că eforturile noastre comune devin realitate.
Dezvoltarea continuă rămâne un obiectiv prioritar pentru echipa noastră liberală și suntem hotărâți să aducem schimbările de care comunitățile nemțene au nevoie.
🤝 Îi felicit pe doamna primar Alexandrina Raclariu de la Crăcăoani şi pe domnii primari, Manole Fîrțală, de la Tarcău şi Ion Rotaru, de la Alexandru cel Bun, dar şi pe toți cei care au depus eforturi în conturarea proiectelor depuse, care au obținut finanțări importante pentru comunitate.
Totodată, îi mulțumesc domnului ministru, Adrian Veştea, pentru deschiderea la dialog şi informațiile pe care ni le-a oferit, de fiecare dată!
👉 Se poate şi la Neamț!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.