Dental Alliance
December 11, 2023

Activitate de împădurire desfășurată de polițiști și specialiști silvici

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 24 octombrie a.c., politisti nemțeni au participat la o activitatea de împădurire organizata de Corpul Naționa al Polițiștilor – Consiliul Teritorial Neamt și Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual – Biroul Teritorial Neamț în parteneriat cu Ocolul Silvic Bicaz.

În cadrul acestei activități, în pădurea din localitatea Tașca au fost plantați un numar de aproximativ 2.500 puieți de arbori coniferi. Polițiștii și specialiștii silvici au reușit astfel să transforme o suprafață de 5.000 de metri pătrați de teren într-un spațiu verde și viu, contribuind la protecția mediului. Această inițiativă este o dovadă a faptului că, împreună, putem face diferența în conservarea naturii, iar fiecare copac plantat este un pas înainte către un viitor mai curat și mai sănătos.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap