Dental Alliance
December 11, 2023

IPJ Neamț: O altfel de activitate la Liceul cu Program Sportiv Roman

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 24 octombrie a.c., polițiștii au desfășurat  o activitate altfel, la Liceul cu Program Sportiv Roman.Activitatea a fost desfășurată de un polițist, fost elev al acestei școli. Agentul de Poliție Caraiman Remus-Ionel a absolvit Liceul cu Program Sportiv Roman în anul 2021, iar în prezent își desfășoară activitatea în cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești, la Postul de Poliție Trifești.

Activitatea a urmărit conștientizarea fenomenului portului si folosirii fără drept de obiecte periculoase, prezentarea normelor rutiere prevazute de legislația în vigoare și a ofertei educaționale  din instituțiile de învățământ ale M.A.I. Elevii s-au arătat încântați de activitatea desfășurată, au perceput importanța respectării  normelor rutiere, atât în momentele când sunt pietoni dar și când se deplasează pe  biciclete sau trotintele electrice.

La finalul întâlnirii elevii participanți au promis că într-o zi vor reveni și ei în aceeași postura . ,, Am răspuns pozitiv acestei invitații pentru că activitatea a fost gândită  pentru dezvoltarea personală a elevilor, pentru a înțelege efectele acțiunilor lor, pentru a ști cum să se protejeze pe ei dar si pe semenii lor însă și pentru a încerca să îi atrag către aceasta meserie,,.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap