Oana Bulai

November 27, 2020

Activități preventive la Complexul de Servicii ,,Ion Creanga” și ,,Elena Doamna” din Piatra Neamț, organizate de polițiști din cadrul Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane -Centrul Regional Bacău

La data de 05.08.2020, polițiști din cadrul Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane -Centrul Regional Bacău, împreuna cu partenerii instituționali din cadrul IPJ Neamț-Compartimentul de Prevenire și Analiza a Criminalității, au desfășurat activități preventive la Complexul de Servicii ,,Ion Creanga” și ,,Elena Doamna” din Piatra Neamț.

Polițiștii au stat de vorba cu tinerii asistați in aceste centre sociale, fiindu-le prezentate informații despre etapele traficului de persoane, profilul traficantului, profilul victimei, situații de risc, dar și sfaturi in scopul evitării anturajelor ce prezintă un risc crescut de infracționalitate și a nu deveni victime.

Au fost afișate și materiale cu caracter informativ-preventiv. Parteneriatul rămâne elementul esențial in lupta împotriva traficului de persoane, indiferent de dificultățile întâmpinate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.