Tue. May 21st, 2019

ACTVITITATE INTENSĂ DE FURAT, PENTRU UN TÂNĂR DE DOAR 16 ANI

În urma investigaţiilor efectuate de polițiștii din Tîrgu Neamț, a reieșit că un tânăr de 16 ani, din Petricani, în noaptea de 24/25.04.2018, ar fi venit din localitatea de domiciliu în orașul Tîrgu Neamţ.

Aici ar fi pătruns în curtea locuinţei unui bărbat de 65 de ani, de unde i-ar fi sustras autoturismul, care ar fi fost neasigurat.

Acesta ar fi a pătruns apoi în curtea locuinţei unui alt bărbat de 55 de ani, tot din Tîrgu Neamț, iar dintr-un autoturism ar fi sustras un telefon mobil, un acumulator extern şi suma de 10 lei. În continuare, tânărul din Petricani ar fi pătruns în curtea unui alt bărbat de 25 de ani, din autoturismul căruia ar fi sustras mai multe bunuri şi suma de 200 lei.

Ulterior, cu autovehiculul sustras s-ar fi deplasat pe raza localității Petricani, iar lângă albia râului Topoliţa a abandonat maşina, din interiorul căreia ar fi sustras bunuri și o sumă de bani.

Polițiștii au recuperat toate bunurile, pe care le-au restituit persoanelor vătămate. Faţă de tânăr a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru 24 ore, în arestul I.P.J. Neamţ.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.