September 26, 2021

ACUM accident cu o persoană încarcerată, pe raza localității Botești

UPDATE:

Prin apel la 112, în jurul orei 08:38, pompierii au fost înștiințați despre un accident rutier produs pe DN 2, pe raza comunei Botești.
La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri din cadrul cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială pentru descarcerare,  o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD TIM și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.
Accidentul rutier s-a produs între un autoturism și un microbuz transport persoane (în care se aflau conducătorul auto și patru pasageri).
În urma accidentului rutier produs a rezultat o persoană încarcerată, conducătorul autoturismului.
Victima încarcerată, o femeie de 44 de ani, a fost extrasă de pompieri și predată echipajului SMURD TIM, conștientă,  policontuzionată.
Echipajul SMURD TIM a acordat primul ajutor calificat persoanei după care a fost transportată la CPU Roman.
O femeie de 27 ani ce se afla în microbuz a avut nevoie de îngrijiri medicale,  fiind preluată și transportată de un echipaj de la SAJ la spital.
O altă femeie de 42 de ani (ce se afla în microbuz) a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SAJ, refuzând transportul la spital.
Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriilor și vor curăța/degaja carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.
Traficul rutier este blocat.

 

Accident rutier produs între un autoturism și un microbuz, pe raza localității Botești. Din primele informații, o persoană este încarcerată.

Vom reveni cu detalii pe măsură ce acestea vor apărea.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.