Dental Alliance
April 13, 2024

Administraţia Fondului pentru Mediu a aprobat peste 4.500 de dosare în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Administraţia Fondului pentru Mediu ( AFM) a aprobat joi un număr de 4.558 de dosare în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice în timp ce în Programul Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localităţi au fost aprobate un număr de 9 dosare în valoare de 4,8 milioane de lei.

Potrivit unui comunicat al AFM, transmis joi AGERPRES, în urma şedinţei Comitetului de Avizare din 13 octombrie, pentru Programul Rabla Clasic au fost aprobate 501 de dosare pentru 742 autovehicule şi 13 motociclete iar pentru Rabla Plus au fost aprobate 3 contestaţii pentru 12 autovehicule pur electrice.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secţiunile aferente Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Rabla Clasic, Rabla Plus şi Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice.

Până la sfârşitul lunii septembrie, în Programul „Casa Verde Fotovoltaice” au primit decizia de finanţare 13.000 de dosare, autorităţile spunând că până la finele anului în curs toate cele 45.000 de solicitări depuse vor fi rezolvate.

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos, a anunţat, în 28 septembrie, că unele programe derulate de Administraţia Fondului pentru Mediu vor fi descentralizate, iar primul program de acest fel va fi „Rabla” local, pentru casarea maşinilor mai vechi de 15 ani. Agerpres

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.