Dental Alliance
October 2, 2023

Adolescent pe un moped neînmatriculat, rănit pentru că nu a oprit la STOP

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 17:00 polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț  au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 155, în localitatea Petricani. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un moped neînmatriculat, condus de un minor de 14 ani, din Petricani, ce se deplasa pe strada Cristiana, ajuns la intersecția DJ 155, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o tânără  de 23 de ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea minorului de 14 ani. În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără permis de conducere. (foto generic)

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap