Dental Alliance
September 23, 2023

Vlad Țapu-Nazare: ”De Ziua Copilului, TNL Neamț a presărat bucurie și a primit zâmbete”

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Șapte localități, sute de kilometri, zeci de tineri liberali, mii de copii fericiți. Aceasta ar putea fi, pe scurt, statistica zilei de 1 iunie, Ziua Copilului. La Piatra Neamț, Târgu Neamț, Roman, Sagna, Podoleni, Dragomirești și Doljești, ne-am bucurat să împărtășim bucurie celor mici, de ziua lor, iar zîmbetele și inocența acestora au reprezentat cea mai bună răsplată.

Ne-am bucurat, de asemenea, să stăm de vorbă cu părinți și bunici, să vedem familii întregi bucurându-se de o zi deosebită, cu activități diverse, toate dedicate celor mici, grupate sub genericul ”Jocurile copilăriei!”. Am organizat diferite concursuri de măiestrie și îndemânare, activități sportive și de divertisment, i-am capacitat pe cei mici și le-am stârnit curiozitatea.

Pentru noi, cei de la TNL Neamț, este important să fim exemple și pentru că, nu peste mulți ani, copiii de azi vor decide să se implice activ în viața publică, așa cum facem și noi. Iar această implicare trebuie să fie responsabilă, nu doar în politică, ci pe toate palierele.

În numele tinerilor liberali din județul Neamț, le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în efortul de a ajunge în cele șapte localități.

Felicitări tuturor copiiilor pentru implicare,  încă odată mulțumiri părinților și bunicilor pentru că ne-au fost aproape. Trag nădejde că a fost o zi reușită și că suntem pe drumul cel bun.

 

Vlad Țapu-Nazare

Președinte TNL Neamț

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap