Dental Alliance
October 1, 2023

Adolescentă de 16 ani, din București, găsită moartă după o hemoragie genitală, în casa prietenului ei din Neamț

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

O adolescentă din Bucureşti a fost găsită decedată în casa prietenului dintr-o localitate din Neamţ, în urma unei hemoragii genitale. În realitate, fata ar fi trebuit să fie la o conferință a elevilor și nu este foarte clar cum de a ajuns la locuința băiatului, din Dumbrava Roșie și nici modul în care aceștia se cunoscuseră.

Poliţiştii efectuează cercetări, pentru a stabili împrejurările în care fata de 16 ani şi-a pierdut viaţa. Raportul medico-legal va fi întocmit după necropsia ce urma să aibă loc ieri, 1 august 2023. Anchetatorii au mai multe teorii, una dintre ele fiind despre un act sexual, în timpul căruia, sau după acesta, survenind o hemoragie genitală. La fel de posibil este ca pierderea masivă de sânge să fie consecinţa unei afecţiuni medicale, nu a raportului sexual.

Încă nu se ştie cum a ajuns adolescenta din București la locuinţa prietenului, dacă erau la prima întâlnire sau dacă se cunoscusesră pe reţelele de socializare, convenind să se întâlnească. Cert este faptul că adolescenta trebuia să participe la o conferinţă a elevilor de la Piatra Neamţ, dar nu a mai ajuns.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap