Dental Alliance
March 4, 2024

Adrian Niță: Este vital ca seniorii să aibă locul pe care îl merită, nu doar în structurile de conducere ale organizațiilor de partid, ci și în administrația publică

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

O zi de neuitat alături de seniorii social democrați nemțeni
Astăzi am avut onoarea să iau parte la o ședință care a reamintit fiecăruia dintre noi valorile și forța comunității noastre. Seniorii PSD nu sunt doar niște membri; sunt pilonii și sufletul partidului nostru.
Când privesc în ochii lor, văd ani de dedicare, de luptă pentru drepturi, și de iubire pentru țara noastră. Ei poartă povești de viață, lecții învățate și amintiri care pot fi folosite ca ghid pentru generațiile care vin din urmă.
Este vital ca seniorii să aibă locul pe care îl merită, nu doar în structurile de conducere ale organizațiilor de partid, ci și în administrația publică. Ei sunt oglinda experienței, a perseverenței și a dedicării față de societate.
Să ne asigurăm că vocea lor este auzită, că experiența lor este valorizată și că înțelepciunea lor este pusă în slujba comunității.
Un simplu „mulțumesc” nu este suficient pentru tot ce au făcut. Haideți să le arătăm respectul și recunoștința prin acțiuni, asigurându-ne că sunt reprezentați așa cum merită.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.