Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Leonard Achiriloaei: Investițiile în educație, prioritare la Roman!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Facem progrese semnificative în ceea ce privește reabilitarea termo-energetică a școlilor noastre. Ne străduim să asigurăm un mediu educațional mai bun pentru copii, iar aceste lucrări au un impact semnificativ asupra calității actului educativ.
🏢 În cazul Liceului Tehnologic „Vasile Sav”, suntem în plin proces de modernizare a sălii de sport, a corpului B și a corpului de ateliere. Lucrările se desfășoară în grafic, iar rezultatele vor aduce o serie de beneficii importante:
🌡️ Confort termic sporit pentru elevi și cadre didactice în sezonul rece;
🌿 Eficiență energetică crescută pentru a reduce costurile de întreținere a școlii;
🔒 Măsuri de securitate îmbunătățite;
💻 Dotări moderne, specifice profilului tehnic.
📢 O veste bună pentru liceeni – programul lor nu va fi modificat în noul an școlar! Am găsit soluții alături de conducerea liceului pentru a desfășura programul doar dimineața, astfel încât să nu fie afectată rutina lor școlară.
🏡 Și la Grădinița nr. 6 – structură a Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu” facem progrese semnificative. Am început prin schimbarea tâmplăriei, iar acum lucrăm la înlocuirea acoperișului pentru a asigura confortul copiilor noștri și siguranța clădirii.
Aceste investiții în educație sunt o prioritate pentru mine și sunt hotărât să ofer celor mici un mediu sigur și confortabil pentru a învăța și a crește. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.