Dental Alliance

July 23, 2024

Adrian Niță: Vă invit să vă alăturați echipei noastre și să susțineți viziunea noastră. Împreună, suntem mai puternici și, împreună, vom reuși

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Astăzi a fost o zi deosebită pentru noi, membrii PSD Piatra Neamț, deoarece am inaugurat noul sediu al organizației municipale. Această inaugurare nu este doar despre un spațiu nou, ci reprezintă un nou început plin de speranță și angajament.
Vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în această zi specială, eurodeputatul PSD, domnul Dragos Benea, președintele PSD Neamț, domnul Daniel Vasilică Harpa, vicepreședintele CJ, domnul Dragos Chitic, parlamentarii PSD de Neamț, consilierii județeni și locali din Piatra Neamț, precum și fiecarui membru al organizației noastre municipale. Prezența și sprijinul vostru ne-au umplut de entuziasm și determinare.
Această echipă, unită și puternică, este aici pentru a oferi cea mai bună alternativă la actuala conducere a administrației locale din Piatra Neamț. Suntem dedicați să lucrăm împreună pentru a aduce schimbări pozitive și a construi un viitor mai bun pentru comunitatea noastră.
Vă invit să vă alăturați echipei noastre și să susțineți viziunea noastră. Împreună, suntem mai puternici și, împreună, vom reuși!🌹🌹🌹

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.