Dental Alliance
November 29, 2023

AJOFM Neamț, chestionar online pentru măsurare a unor tendințe pe piața muncii

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț informează agenții economici de pe raza județului Neamț faptul că a pus la dispoziția acestora un chestionar ONLINE privind angajările estimate pentru anul viitor și de măsurare a unor tendințe pe piața muncii.
În urma completării chestionarului și a exprimării părerii dumneavoastră, vom putea stabili programele de formare profesională pe care le vom organiza. În acest scop vă rugăm să accesați link-ul https://www.anofm.ro/chestionare/index.html, selectând apoi butonul “Chestionar” din dreapta ecranului și opțiunea “Autentificare” pentru a completa răspunsurile la chestionarul dezvoltat de experții GLIS din cadrul proiectului „Relația SPO cu angajatorii – eSPOR”, beneficiar Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) până la data de 30 octombrie 2023.
Durata de completare a chestionarului este de maxim 5 de minute. Este recomandat să răspundă persoana din firmă responsabilă de comunicarea cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț. Vă mulțumim frumos pentru colaborare și rămânem la dispoziția dumneavoastră pentru orice clarificări!
Pentru informații suplimentare vă rugăm contactați pe dl Anton Romeo Marian, e-mail romeo.anton.nt@anofm.gov.ro, telefon 0725 000 245.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap