Dental Alliance

June 23, 2024

Se mai creează o bandă pe sensul de ieșire din Roman dinspre Piața Mare

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Administrația locală din Roman pune în prim plan siguranța în trafic și lucrează împreună cu autoritățile abilitate pentru a îmbunătăți infrastructura rutieră. Un pas important în această direcție este reprezentat de lucrările de extindere a accesului în sensul giratoriu din zona Favorit, care au fost recent demarate.

Scopul principal al acestor lucrări este de a crea două benzi de circulație dinspre strada Sucedava, cu obiectivul de a facilita un trafic mai fluid și mai sigur pentru toți participanții la trafic. Această inițiativă nu numai că va reduce aglomerația în zonă, dar va contribui și la îmbunătățirea circulației în acest punct important din oraș.

Un aspect demn de menționat este faptul că lucrările sunt executate în regie proprie, ceea ce presupune o gestionare mai eficientă și o finalizare mai rapidă a proiectului. Cu eforturile concentrate ale echipei de lucru, estimăm că lucrările vor fi încheiate în câteva zile.

În timpul desfășurării lucrărilor, înțelegem că pot apărea inconveniențe pentru participanții la trafic, și vă mulțumim pentru răbdarea și înțelegerea dumneavoastră în acest sens. Suntem conștienți de importanța mobilității și a siguranței în trafic și ne străduim să minimizăm disconfortul pe parcursul lucrărilor.

Administrația locală rămâne deschisă la sugestii și feedback din partea comunității în legătură cu această inițiativă și va continua să lucreze pentru a asigura că infrastructura rutieră din Roman răspunde nevoilor și așteptărilor locuitorilor săi în ceea ce privește siguranța și fluiditatea traficului.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru sprijinul dumneavoastră în realizarea acestui proiect important pentru orașul nostru.

Leonard Achiriloaei

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.