Dental Alliance

June 21, 2024

Albert Lungu este candidatul PNL Neamț pentru primăria Doljești.

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Comuna Doljești se află în sud-estul județului, la limita cu județul Iași, pe malurile pârâului Lițca și ale râului Siret. Albert Lungu este candidatul PNL Neamț pentru primăria Doljești.
Domnul Lungu este un primar destoinic, aflat la primul mandat, care a realizat proiecte importante, proiecte care se văd și care au îmbunătățit considerabil nivelul de trai al comunității din care face parte.
Își propune să continue pe aceeași linie, aducând noi inițiative pentru dezvoltarea comunei Doljești, dintre care cele mai importante sunt:
1. Finalizarea întregii infrastructuri a comunei (apă, canal, gaz, asfalt, trotuare și piste de biciclete);
2. Finalizarea sălii de sport;
3. Construire centru de zi seniori;
4. Dotare și modernizare cu mobilier – școli comună;
5. Construire dispensar în localitatea Buruienești.
Într-un parteneriat, Consiliul Județean Neamț – George Lazăr și Primăria Doljești – Albert Lungu, cei doi își propun să se axeze pe dezvoltarea infrastructurii și atragerea de fonduri europene pentru dezvoltare. În acest sens, prioritățile sunt extinderea rețelelor de apă și canalizare, realizarea unui spațiu special amenajat pentru Târguri de meșteșuguri, tradiții și gastronomie locală, înființarea unor hub-uri logistice pentru atragerea investitorilor și crearea unui centru gratuit pentru consultanță fonduri UE.
Îi dorim mult succes colegului nostru și vă invităm să îl susțineți și dumneavoastră!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.