Dental Alliance

Alertă la raft. Produse care conţin substanţe cancerigene, retrase de la vânzare din LIDL şi Mega Image

0
YRY Residence

ANSVSA a retras de la vânzare mai multe sortimente de îngheţată comercializate de LIDL şi Mega Image. Se pare că aceste produse conţineau oxid de etilenă, o substanţă cancerigenă.

Alertă la raft. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a retras de pe piaţă mai multe tipuri de îngheţată. Acestea erau comercializate de LIDL şi Mega Image şi conţineau oxid de etilenă, o substanţă care poate fi periculoasă pentru sănătate.

Alertă la raft. Produse care conţin substanţe cancerigene, retrase de la vânzare din LIDL şi Mega Image

„Mars recheamă voluntar din România produsul nostru de înghețată mentionat mai jos. Acest lucru se datorează prezenței oxidului de etilenă într-un ingredient produs de unul dintre furnizorii noștri, la niveluri mai mari decât cele permise de legislația UE. Acest fapt are impact cu privire la Mars precum și alți producători”, anunță Lidl.

Cei care au cumpărat unul dintre produsele retrase de pe piaţă pot primi banii înapoi. Clienţii LIDL trebuie să trimită poza cu ambalajul, împreună cu numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail și adresa poștală, la contact@ro.mars.com.

De asemenea, pentru validarea cererii, e necesar ca în poza/pozele transmise să fie vizibile data valabilității și codul lotului pentru fiecare produs.

„Dorim să vă aducem la cunoștință că Mega Image a retras de la vânzare produsul: 80995 BOUNTY INGHETATA 6PACK 234.6G cu număr lot L025E1DOE02 și termen de valabilitate 31.05.2022. Retragerea produsului de pe piață și rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanșate la solicitarea furnizorului, constatându‐se rezultate necorespunzatoare la analizarea unui ingredient utilizat la fabricarea produselor, având un nivel peste limitele legale de oxid de etilenă.

Considerand ca sanatatea consumatorilor este cea mai importanta, Mega Image solicita clientilor sa NU consume produsul cu lotul sus mentionat si roaga cu amabilitate sa‐l distruga sau sa‐l returneze la punctul de vanzare din care s‐a achizitionat produsul. Este necesara prezentarea bonului fiscal. Consumatorii sunt rugati sa returneze produsul cu datele mentionate mai sus pana la data de 08.04.2022 „, au transmis şi reprezentanţii Mega Image.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap