Dental Alliance
December 11, 2023

Alți 3 ZMEI prinși băuți la volan în Neamț

0
politie
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 19:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe raza localităţii Drăgănești, au depistat în trafic, un autoturism, condus de un bărbat, de 59 de ani, din Târgu-Neamț.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

***

La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe raza localităţii Ceahlău  au depistat în trafic, un autoturism, condus de un bărbat, de 49 de ani, din aceeași localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

***

La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe raza localităţii Bălțătești, au depistat în trafic, un tractor,  condus de un bărbat, de 52 de ani, din aceeași localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că vehiculul nu era înregistrat iar conducătorul auto nu deținea permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, sub influenţa alcoolului, fără permis de conducere.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap