Dental Alliance
December 11, 2023

Victimele accidentului de ieri de la Ion Creangă nu au putut justifica cantitatea de lemn sustrasă din pădure

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment, în pădurea de pe raza localității Ion Creangă.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Averești, conducea un tractor, ce tracta un atelaj hipo care transporta material lemnos, în pădurea de pe raza localității Ion Creangă, având ca pasageri un bărbat în vârstă de 51 de ani și un minor în vârstă de 16 ani, din aceeași localitate, s-ar fi răsturnat, rezultând rănirea celor doi pasageri.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cu privire la proveniența materialului lemnos, conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale, cantitatea de 0,30 m.c., fiind confiscată de polițiști și predată specialiștilor silvici.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și sustragerea de material lemnos.

insp. Ciofu Ramona IPJ Neamt

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap