Dental Alliance
October 2, 2023

Alți doi nemțeni depistați sub influența alcoolului în trafic

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier pe aleea Ulmilor, în municipiul Piatra-Neamț, au depistat în trafic un bărbat, de 55 de ani, din Piatra-Neamț, care emana halenă alcoolică. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 07:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, au depistat în trafic, pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu, un autoturism condus de un bărbat, de 50 de ani, din Săvinești. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap