Dental Alliance

Alți șoferi surprinși băuți la volan, în județul Neamț

0
YRY Residence

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat în trafic, pe strada Ștefan cel Mare, în Târgu-Neamț, un autoturism condus de un bărbat, de 41 de ani, din aceeași localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. La data de 2 mai a.c., în urma administrării materialului probator bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

***

La data de 2 mai a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au depistat în trafic, pe raza localității Ruseni, un autoturism condus de un tânăr, de 28 de ani, din Borlești. Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, în vederea recoltării mostrelor biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, unde în prezența medicului specialist a refuzat recoltarea de mostre biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, față de tânărul în cauză fiind luată măsura reținerii pentru 24 ore.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap