Dental Alliance
November 29, 2023

Peste 400 șoferi depistați cu abateri rutiere și 53 de permise reținute în Neamț într-o săptămână

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

În perioada 24 aprilie a.c.-1 mai a.c., polițiștii rutieri din județul Neamț, au acționat permanent, în zonele şi pe tronsoanele de drum cu risc ridicat, pentru reducerea riscului rutier. Prezența în teren a polițiștilor și conduita preventivă a conducătorilor auto au condus la împlinirea obiectivului principal: 0 evenimente rutiere grave în județul Neamț.

427 de conducătorii auto care au fost depistați săvârșind diferite abateri la regimul rutier au fost sancționați contravențional. Cele mai multe contravenții au fost constatate pentru nerespectarea regimului legal de viteză (269) și folosirea telefonului mobil la volan (63). Totodată, au fost sancționate contravențional două cazuri de conducere agresivă și 16 de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Pe perioada desfășurării acțiunii polițiștii au reținut 53 de permise de conducere, 33 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 16 pentru conducere sub influența alcoolului și 4 pentru alte abateri. De asemenea, polițiștii au constatat în flagrant 13 infracțiuni rutiere.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap