Dental Alliance
March 4, 2024

Amenda 30.000 lei și autovehiculul confiscat, dupa ce a aruncat deșeuri din construcții, în Neamț

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Primar Ion Rotaru: Stimați cetățeni din comuna Alexandru cel Bun și din alte localități,
Vă aducem la cunoștință faptul că începând cu data de 10.01.2023, s-au montat camere de supraveghere cu baterii și senzori de mișcare pe toată raza comunei, în vederea depistării și tragerii la răspundere conform legilor în vigoare a tuturor celor ce vor depozita deșeuri în diferite locații. Cei ce vor fi prinși, vor fi aspru pedepsiți! Totodată, pe această cale vrem să vă facem cunoscut un caz petrecut ieri, 18.01.2023, în jurul orei 16:00 a fost depistat de către noile camere de luat vederi, un cetățean din comuna Pângărați, ce descărca dintr-o autoutilitară marca VW, o cantitate semnificativă de azbest și alte materiale provenite din construcții, drept urmare un salariat al primăriei s-a deplasat la locul unde cetățeanul descărca materialele respective și a sesizat organele de poliție și Garda de Mediu pentru a se lua măsurile legale ce se impuneau.
La fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție, aceștia au amendat cu suma de 30000 de lei, minimul prevăzut de lege, pe numitul M. M. și au confiscat autovehiculul cu care acesta a comis fapta.
Vă rugăm aveți grijă de mașinile și de banii dumneavoastră! Noi ne facem datoria, acest fenomen trebuie stopat și nu e de glumit atunci când vine vorba de sănătatea oamenilor. În același timp, mai avem rugămintea de a alerta organele competente (Primarie 0233 241018, Politie 112, Garda de Mediu 0233 218964) ori de câte ori sesizați faptul că diverși cetățeni aruncă deșeuri pe teritoriul comunei! Doar împreună putem reuși să trăim în curățenie!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.