Dental Alliance
October 2, 2023

UPDATE: Două persoane (un bărbat și o femeie) fără semne vitale găsite într-un apartament din Roman

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

UPDATE: La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, cu privire la faptul că, într-un imobil din municipiul Roman, se află două persoane decedate. Polițiștii au identificat un bărbat de 61 de ani și o femeie de 81 de ani, ce locuiau fără forme legale, în imobilul în cauză. În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență, urmând a fi eliberate documente specifice de medicul de familie.

La ora 10:46, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Mihai Viteazul în municipiul Roman. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul Roman. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialei, au intrat în apartamentul situat la al treilea etaj. În interiorul apartamentului au fost găsite două persoane (un bărbat și o femeie) fără semne vitale.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap