Dental Alliance

June 21, 2024

AMF-BRUNS ROMÂNIA se implică activ în evoluția tinerilor!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Odată cu sosirea primăverii, AMF-BRUNS ROMÂNIA vine în întâmpinarea tinerilor romașcani, anunțând două proiecte care se vor desfășura pe parcursul lunii martie. Domnul Director General Nicolae Lucian Slavnea ne-a comunicat în ce constau cele 2 proiecte și ce importanță au pentru tineri:

Primul proiect va fi susținerea, în calitate de sponsor, a echipei de robotică ”THE EAGLES”, din cadrul Colegiului Național “Roman Vodă”. La începutul lunii martie, echipa “The Eagles” va face o demonstrație la sediul societății AMF-Bruns România, prezentând robotul construit de ei. Cu această ocazie, vom semna un parteneriat solid, prin care dorim să sprijinim acești tineri talentați.

Întotdeauna am înțeles și am sprijinit tinerii remarcabili, care evoluează frumos, mai ales într-un domeniu de viitor ca robotică. Un alt argument pentru a veni în ajutorul acestor tinere talente este faptul că echipa lor a obtinut rezultate deosebite, atât la nivel național, cât și internațional.

Cred că astfel de acțiuni ar trebui să se regasească pemanent în planurile antreprenorilor și în mentalul colectiv al comunităților unde acești tineri își croiesc drum prin viață.

Al doilea proiect este un proiect pe care îl desfășurăm împreună cu Colegiul Tehnic “Miron Costin”, proiectul “Start Carieră”. Partea operațională a proiectului a demarat deja. Pe baza CV-urilor primite și a interviurilor față în față, am selectat 6 elevi din cei 15 participanti. Spre finalul lunii martie, acești 6 tineri vor veni la sediul AMF-Bruns România, unde, pe parcursul a 5 zile, li se va prezenta fabrica, activitatea noastră, resursele și rolul fiecarui department, interacțiunea dintre departamente, procesele operaționale etc.

Dorim ca prin aceste proiecte să fim alături de tinerii aflați la început de drum și să le facilităm accesul la o serie de cunostințe. Știm cu toții că principala problemă cu care se confruntă tinerii la angajare este lipsa de experiență. De aceea, ne propunem să îi învățăm cum ar fi indicat să își întocmească un CV, cum să se prezinte la un interviu, ce anume trebuie să scoată în evidență, chiar dacă nu au experiență în câmpul muncii, faptul că atitudinea și proiectele (atât cele educaționale, cât și cele extracuriculare) la care au participat pe parcursul școlii constituie atuuri foarte importante.

Scopul final este ca acești tineri să se integreze cât mai ușor pe piața forței de muncă, în mediul industrial și nu numai, să fie încrezatori și să conștientizeze importanța unui loc de muncă stabil, într-un climat profesionist. Cred cu tărie că în aceste vremuri, în care comunicarea se desfașoară mai mult în mediile virtuale, salvarea viitorului nostru vine tot din comunicarea si interacțiunea directă dintre noi toți!

Echipa AMF-BRUNS ROMÂNIA urează tuturor tinerilor din Roman o primavară frumoasă, curaj și succes pe toate planurile!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.