Dental Alliance

Astăzi, 16 decembrie, am trăit un moment de bucurie și de considerație față de romașcanii care sunt un exemplu de loialitate și statornicie – familii întemeiate în urmă cu 50 de ani!

0
YRY Residence

„Nunta de Aur” a fost și în acest an un eveniment încărcat de emoție și frumos, dedicat celor care ne sunt exemplu de soți, părinți, bunici, străbunici, rămânând împreună așa cum au făgăduit – la bine și la greu. Am avut ocazia să-mi exprim recunoștința față de cele 50 de perechi invitate, în numele întregii comunități, pentru contribuția avută în societatea noastră, pentru activitatea dumnealor și exemplul dedicării.
Am avut oportunitatea să ne cunoaștem, să discutăm pe îndelete și să petrecem câteva momente care se vor transforma în amintiri și ne vor rămâne în suflet. Vă îndemn să vă bucurați cât mai mult de prezența părinților, a bunicilor sau a străbunicilor și să conștientizați că avându-i, suntem atât de norocoși!
Le mulțumesc încă o dată celor prezenți și îi felicit din toată inima! Dumnezeu să le ofere puterea de a trăi cât mai frumos și de a fi zilnic exemple pentru tinerele familii!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap