December 6, 2021

ASTĂZI: LOTERIA vaccinării, prima extragere din luna noiembrie. Calendarul pentru perioada următoare

Duminică, 7 noiembrie, va avea loc cea de-a șasea extragere săptămânală la Loteria vaccinării.

La această extragere participă numerele de ordine din intervalul 2.331.900 – 2.564.551, corespunzătoare participanților care s-au înscris, conform Regulamentului, până vineri, 5 noiembrie , la orele 12.00.

La cea de-a șasea extragere săptămânală se vor acorda 80 de premii a câte 10.000 de lei și un premiu de 100.000 de lei.

Extragerea va fi difuzată pe TVR 1, duminică, 7 noiembrie 2021, la ora 20.50.

Rezultatele extragerilor vor fi afișate pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și pe site-ul Ministerului Sănătății.

Revendicarea premiilor se face în termen de maximum 30 de zile de la data extragerii, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul.

Loteria vaccinării – calendarul extragerilor din noiembrie

  • 7 noiembrie – prima extragere săptămânală; participă cei care s-au înscris în perioada 29 octombrie – 5 noiembrie (ora 12.00)
  • 14 noiembrie – a doua extragere săptămânală
  • 21 noiembrie – a treia extragere săptămânală
  • 28 noiembrie – a patra extragere săptămânală și extragerea premiului lunar (300.000 lei / participă persoanele care s-au înscris în intervalul 29 octombrie – 26 noiembrie, ora 12.00)

Cum te înscrii la extragerile viitoare

Înscrierea la Loteria de vaccinare se va face pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/login, începând cu data de 30 septembrie 2021, de către persoanele cu schemă completă de vaccinare, după generarea certificatului digital al UE privind COVID-19 pe baza CNP-ului.

Ulterior înscrierii, participantul primește un număr de ordine, alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării acestuia în aplicație.

Înscrierea pornește cu numărul de ordine 1, pentru primul participant înscris, și continuă până la finalizarea Loteriei de vaccinare, respectiv până la data de 31.12.2021, ora 12.00.

Aplicația permite atribuirea unui singur număr de ordine alocat aceluiași CNP. După finalizarea operațiunii de înscriere, participantul poate vizualiza numărul de ordine alocat.

Acesta se transmite prin e-mail către contul de e-mail al utilizatorului autentificat pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/login.

În vederea înscrierii, participantul trebuie să accepte condițiile prevăzute în Regulament.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.