November 30, 2021

Un nemțean fără permis a condus pentru ultima oară

Un accident rutier a avut loc sâmbătă seara, pe DJ 156A , în localitatea Roznov, județul Neamț. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat cu mașina pe câmp. În urma impactului șoferul a decedat.

Potrivit IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un conducător auto, în vârstă de 22 ani, din Roznov, ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe un teren agricol.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere,  o autospecială pentru descarcerare și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Un autoturism, în care se afla doar conducătorul auto, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Ajunși la locul evenimentului,  pompierii au constatat că în autoturismul răsturnat se afla o persoană încarcerată. Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice,  pompierii au descarcerat din interiorul autoturismului un bărbat (22 ani) ce prezenta semne incompatibile cu viața.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.