Dental Alliance
February 21, 2024

Ați văzut-o? Femeie dată dispărută, căutată de familie

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

La data de 7 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați de către o femeie, de 43 de ani, din Roman, cu privire la faptul că, la data de 31 octombrie a.c., mama sa MAFTEI MARGARETA în vârstă de 61 de ani, a părăsit în mod voluntar imobilul din localitatea Țibucani și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime – 1.65 m, greutate – 45 de kilograme, păr grizonat, ochi căprui. La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu o geacă de fâș de culoare roșie, pantaloni tip training de culoare neagră, fiind încălțată cu pantofi de culoare neagră. Pe cap aceasta purta un fes de culoare neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Țibucani, precum și a celor cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia. Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea femeii căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.