Dental Alliance
December 5, 2022

Lemn fără acte confiscat de polițiștii nemțeni

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

La data de 7 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Piatra Neamț și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu Neamț, au acționat pentru prevenirea delictelor silvice. 

Pe timpul desfășurării acțiunii, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Piatra Neamț, au depistat pe strada 1 Decembrie și pe bulevardul Decebal, din Piatra Neamț două autoutilitare care transportau cantitatea de aproximativ 2,10 m.c. material lemnos, fără documente legale. Conducătorii auto, au fost sancționați contravențional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2020, polițiștii aplicând și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Gârcina și Vaduri.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu Neamț au depistat, în localitatea Vânători-Neamț, trei autoutilitare care transportau cantitatea de aproximativ 4,7 m.c. de material lemnos, fără documente legale. Cei trei conducătorii auto au fost sancționați contravențional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2020, polițiștii aplicând și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Târgu-Neamț.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.