Dental Alliance
December 9, 2023

Lemn fără acte confiscat de polițiștii nemțeni

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 7 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Piatra Neamț și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu Neamț, au acționat pentru prevenirea delictelor silvice. 

Pe timpul desfășurării acțiunii, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Piatra Neamț, au depistat pe strada 1 Decembrie și pe bulevardul Decebal, din Piatra Neamț două autoutilitare care transportau cantitatea de aproximativ 2,10 m.c. material lemnos, fără documente legale. Conducătorii auto, au fost sancționați contravențional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2020, polițiștii aplicând și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Gârcina și Vaduri.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu Neamț au depistat, în localitatea Vânători-Neamț, trei autoutilitare care transportau cantitatea de aproximativ 4,7 m.c. de material lemnos, fără documente legale. Cei trei conducătorii auto au fost sancționați contravențional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2020, polițiștii aplicând și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Târgu-Neamț.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap