Dental Alliance
December 4, 2022

Au început amenajările specifice sărbătorilor de iarnă!

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Montarea și aranjarea decorațiunilor specifice sărbătorilor de iarnă a debutat în această săptămână, astfel încât, perdelele luminoase și ornamentele de diferite dimensiuni să fie aranjate până în luna decembrie.
În acesta iarnă, ne vom putea bucura de tradițiile și obiceiurile specifice, care în ultimii 2 ani nu au putut fi organizate din cauza pandemiei.
Astfel, principalul punct de atracție va fi Piața Roman-Vodă, unde îmi doresc organizarea Festivalului de datini și obiceiuri – organizat împreună cu Asociația Roman Metropolitan și un Târg de Crăciun – exclusiv cu produse tradiționale sau specifice perioadei. De asemenea, ne îndreptăm atenția și către Pietonalul Ștefan cel Mare, unde vom amplasa, la fel ca anul trecut, un frumos brad de Crăciun.
Respectăm tradiția, iar în luna Decembrie vom organiza „Nunta de Aur” – eveniment pentru care au început deja înscrierile familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Totodată, „Caleașca lui Moș Crăciun” va fi prezentă în ajunul sărbătorii, în toate cartierele municipiului Roman. Bineînțeles, programul detaliat al activităților, va fi comunicat în perioada următoare.
Îmi doresc să simțim atmosfera sărbătorilor și tradițiilor de iarnă la care noi românii ținem atât de mult!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.