Dental Alliance

Avertisment MAE pentru călătoriile în Grecia. Grevă de amploare în transporturi

0
YRY Residence

Ministerul Afacerilor Externe îi anunță pe românii care sunt în Grecia sau vor să plece acolo că miercuri va fi o grevă de amploare în transporturi. Metroul, trenul, tramvaiul și troleibuzul nu vor ieși deloc pe traseu. Și controlorii de trafic aerian se alătură grevei.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Grecia că Federația Funcționarilor Publici a anunțat organizarea unei greve de 24 de ore, pentru data de 6 aprilie 2022, scrie MEDIAFAX.

Greva va afecta toate mijloacele de transport în comun din Grecia, urmând ca traseele de autobuze să fie efectuate cu orar intermitent și curse reduse, iar cele de metrou, tren, tramvai și troleibuz vor avea întreruptă funcționarea pe tot parcursul grevei.

Totodată, Federația lucrătorilor în telecomunicații din domeniul transportului aerian a anunțat că și controlorii de trafic aerian se vor alătura acestei greve, fără a anunța întârzieri sau anulări de zboruri.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap