Dental Alliance
March 2, 2024

Bănuiți de furt calificat, reținuți de polițiștii romașcani

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani, din Roman, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri din uscătorul unui bloc, de pe strada Sucedava.
Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că la aceeași dată, în jurul orelor 20.45, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în interiorul uscătorului, aflat la parterul unui bloc din municipiul Roman, de unde ar fi sustras o bicicletă și 4 anvelope auto, care au fost identificate de polițiști în proximitatea locului faptei.
Polițiștii au identificat și depistat persoanele bănuite de comiterea faptei, doi bărbați cu vârste de 48, respectiv 55 de ani, din județul Bihor și Săbăoani.
În urma activităților investigativ operative desfășurate și a probatoriului administrat față de cei doi bărbați s-a dispus măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.”
Sindicatul Europol Neamț
“Autorii” flagrantului sunt polițiștii Cănărău Ioan, Grigore Iustin de la Biroul Ordine Publică și jandarmul Palaghia Andrei din cadrul Detașamentului de Jandarmi Roman.
Experiența agentului Cănărău Ioan, garnisită cu entuziasmul tinerilor colegi de patrulă, au dus la prinderea autorilor imediat după comiterea furtului.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman a dispus măsura controlului judiciar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.