Dental Alliance

Bănuiți de tâlhărie calificată, reținut de polițiștii romașcani

0
YRY Residence

La data de 13 mai a.c., în jurul orei 23:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 57 de ani, din Trifești, a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 13 mai a.c., în jurul orei 19:30, în timp ce bărbatul de 57 de ani, se deplasa pe o stradă din municipiul Roman, ar fi fost acostat de două persoane necunoscute, care prin exercitarea de acte de violență l-ar fi deposedat de suma de 70 de lei și un telefon mobil.

În urma activităților investigativ operative desfășurate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Roman au fost identificate și depistate persoanele în cauză, cu vârste de 27 și 32 de ani, din municipiul Ronan.

La data de 14 mai, în urma documentării activității infracționale, cei în cauză au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 15 mai a.c., cei în cauză au fost prezentați instanței de judecată, față de aceastea fiind dispusă măsura arestului preventiv.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap