Dental Alliance
September 27, 2023

Deputat Mara Calista: Intimitatea fiecăruia trebuie respectată! Iar cei care care nu o fac riscă chiar pedeapsa cu închisoarea!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Ne dorim să descurajăm pornirile nesănătoase de răzbunare, de hărțuire sau abuz!
Am susținut și voi vota pentru adoptarea poiectului de Lege pentru modificarea şi completarea art.226 din Legea nr.286/2009 privind Codul penal în vederea incriminării divulgării, difuzării, prezentării sau transmiterii, în orice mod, a unei imagini intime a unei persoane, fără consimţământul persoanei înfăţişate, de natură să provoace acesteia o suferinţă psihică sau o ştirbire a imaginii sale.
”Divulgarea, difuzarea, prezentarea sau transmiterea, în orice mod, a unei imagini intime a unei persoane identificate sau identificabile după informațiile furnizate, fără consimțământul persoanei înfățișate, de natură să provoace acesteia o suferință psihică sau să aducă o atingere a imaginii sale, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă”.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap