Dental Alliance

Bărbat arestat după ce a furat 450 litri de motorină din rezervorul unei autoutilitare parcată în Cordun

0
YRY Residence

La data de 15 decembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către un tânăr de 29 de ani, din Cordun, cu privire la faptul că, în noaptea de 14 spre 15 decembrie, persoane necunoscute ar fi sustras o cantitate de aproximativ 450 litri de motorină, din rezervorul unei autoutilitare, staționate într-o parcare, din localitatea Cordun.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 36 de ani, din Cordun.

În baza probatoriului administrat, la data de 17 decembrie, persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

La aceeași dată, bărbatul de 36 de ani a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive, pe o durată de 30 de zile.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap