Dental Alliance
December 9, 2023

Deputat Oana Bulai: Bucurie, mândrie, emoție! Asta am simțit la evenimentul “Arta ești TU!” pe care l-au organizat tinerii din Liga Elevilor Social Democrați Roman.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Felicitări! Sunt mândră de voi! 👏❤️👏
„Arta ești TU!” este primul lor eveniment pe care l-au organizat și au reușit să aibă 100 lucrări expuse și oferite spre vânzare. Toate veniturile obținute în urma acestui eveniment vor fi folosite pentru a-i ajuta pe romașcanii care au nevoie de sprijin acum, în preajma sărbătorilor de Crăciun.
Le mulțumesc că le-au fost alături și i-au încurajat lui Adrian Niță, Prefectul județului Neamț, Florentina Moise, inspector școlar general, Bogdan Dumea, secretar de stat în cadrul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Lucian Manole, președintele organizației de tineret a PSD NEAMT, Asaftei Ion, consilier personal al președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, precum și lui Florin Mircea Zaharescu, sculptor, pictor și grafician, și lui Mihai Olteanu, pictor, ale căror observații și comentarii au fost apreciate atât de tinerii artiști, cât și de toți cei prezenți, și care îi vor ajuta pe viitor.
Mulțumiri speciale vreau să îi transmit doamnei director Mihaela Ciobanu, cea care le-a oferit tinerilor la Muzeul de Artă Roman locul unde să își desfășoare expoziția. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat.
Sunt fericită și mândră că am reușit să strâng alături de mine o echipă de tineri cu sufletul uriaș.
Am încredere în voi, dragii mei! Uitându-mă la cum ați evoluat și la tot ce ați realizat până acum, știu că viitorul va arăta bine și veți face din România noastră frumoasă, una și mai puternică.
Din partea mea aveți întregul sprijin pentru a vă pune în aplicare toate ideile și proiectele!
Vă iubesc, pe fiecare în parte! ❤️
Oana Bulai

Deputat, PSD

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap