Oana Bulai

December 5, 2020

Bărbat din Cîndești, dispărut dintr-o unitate medicală! Dacă îl vedeți, apelați la 112!

Am primit pe pagina noastră de facebook un mesaj de la o persoană care ne urmărește pe internet. Aceasta ne scrie pentru a ne ruga să publicăm un material legat de o persoană care ar fi dispărut, încă de luni.

Bărbat dat dispărut de luni, plecat din Iași. L-a văzut o persoană la hanu Mărioara (e vorba de Hanul Mărioarei, din Roman – n.red.) luni seara. Nu se știe nimic, i-au găsit actele la un magazin din vecinătatea Hanului Mărioarei” – ne scrie persoana, pe facebook.
 
Numele bărbatului despre care vorbim este Simion Zavate Daniel, din Cîndești Neamț.

Pe situl IPJ Iași, persoana apare ca dispărută:
 
Poliţiştii ieşeni caută un bărbat care a plecat dintr-o unitate medicală și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea bărbatului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 17 august a.c., polițiștii ieşeni au fost sesizați cu privire la faptul că, în dimineaţa zilei de 17 august a.c., SIMION-ZAVATE DANIEL-CONSTANTIN, de 40 de ani, din sat Vădurele, comuna Cândeşti, judeţul Neamţ a plecat dintr-o unitate medicală din municipiul Iași și nu a revenit nici în acea unitate medicală, nici la domiciliu.

Semnalmentele bărbatului: înălţime aproximativ 1,65 m, slab, păr brunet.

La data plecării acesta era îmbrăcat cu un tricou bleumarin, pantaloni de blug de culoare albastru şi era încălţat cu adidaşi albi, având asupra sa o sacoşă albă din plastic.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

 

2 thoughts on “Bărbat din Cîndești, dispărut dintr-o unitate medicală! Dacă îl vedeți, apelați la 112!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.