December 5, 2020

Precizari asupra situatiei angajatilor de la Cabana Dochia ce au fost confirmati cu Covid 19 si deschiderea locatiei pentru populatie

Dragii nostri, legat de stirile aparute recent in spatiul public, tinem sa va facem urmatoarele precizari:
1. In ciuda eforturilor facute, o parte din personalul cabanei a fost depistat pozitiv cu Covid19, in cadrul testarii intregii echipe. Atat ei cat si cei cu rezultate negative respecta protocolul in vigoare si sunt fie sub supraveghere medicala, fie in izolare. Gandurile voastre bune ii vor ajuta cu siguranta sa depaseasca aceasta perioada si sa astepte cu nerabdare revenirea.
2. Intreaga cabana si spatiile conexe au fost dezinfectate cu solutii biocide si lampi UV, astfel incat la acest moment, va putem asigura ca activitatea continua in conditii de siguranta si cu sprijinul unei noi echipe.
3. Pentru toti cei care ati fost cazati in ultimele zile la cabana si aveti motive de ingrijorare, va stam la dispozitie cu informatii la telefon 0730.603.801 sau in scris la rezervari@cabana-dochia.ro.
4. Situatia pe care o traversam ar trebui sa ne ajute sa intelegem, ca siguranta noastra a tuturor trebuie sa fie un efort comun, si pe langa masurile luate de noi este absolut necesar ca si voi, cei care ne calcati pragul, sa urmati recomandarile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.