Dental Alliance
September 23, 2023

Bărbat din Gherăiești reținut pentru furt calificat

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 21 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați, de către un tânăr de 24  de ani, din localitatea Gherăiești, cu privire la faptul că, a fost victima unei infracțiuni de furt. Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, la data de 21 iunie a.c., în intervalul orar 19:30-20:00, o persoană necunoscută ar fi pătruns prin efracție, prin forțarea unei ferestre, în imobilul persoanei vătămate, de unde ar fi sustras un telefon mobil, un portofel cu mai multe documente și un card, producând un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.

Persoana în cauză, un bărbat de 42 de ani, din Gherăiești, a fost identificat de polițiști, prejudiciul cauzat fiind recuperat în totalitate. În urma probatoriului administrat, la data de 21 iunie a.c., bărbatul în cauză, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap