Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Bărbat din Ruginoasa găsit spânzurat

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

O tragedie șocantă a zguduit localitatea Ruginoasa în seara zilei de 13 iunie 2023, când un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost descoperit mort în circumstanțe tragice. Serviciile de urgență au fost alertate la ora 20:48, după un apel de urgență alarmant.

Potrivit informațiilor inițiale, pacientul a fost găsit legat de un copac în grădina casei sale. Echipa medicală ajunsă la fața locului nu a putut să constate semne vitale și a confirmat diagnosticul de stop cardio-respirator, cauzat de spânzurare.

Autoritățile locale au început imediat o investigație amănunțită pentru a afla circumstanțele exacte care au condus la această tragedie. Identitatea bărbatului și detalii suplimentare despre caz sunt protejate de confidențialitatea medicală și de ancheta în desfășurare.

IPJ Neamț a emis un comunicat oficial confirmând intervenția polițiștilor din Secția de Poliție Rurală Dulcești la ora 20:50, la solicitarea unei femei în vârstă de 51 de ani din Ruginoasa. Ancheta preliminară a stabilit că bărbatul decedat era în vârstă de 45 de ani și locuia în aceeași localitate.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț pentru efectuarea necropsiei, în vederea clarificării cauzei exacte a decesului.

Dosarul inițiat în urma acestui tragic incident este tratat ca un caz de ucidere din culpă, iar investigațiile sunt în curs de desfășurare.

În încheiere, ne exprimăm sincerele condoleanțe familiei îndoliate în aceste momente dificile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.