Dental Alliance
September 23, 2023

Cod PORTOCALIU de ploi torențiale și cod GALBEN de furtuni în Neamț. HARTA

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi dimineață, 15 iunie 2023, o avertizare cod portocaliu de ploi torențiale și cod galben de furtuni pentru majoritatea zonelor din țară.

COD GALBEN

Potrivit ANM, în intervalul 15 iunie, ora 12.00 – 15 iunie, ora 21.00, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică în zona montană, nord-vestul Olteniei și al Moldovei, în estul și sud-estul Transilvaniei și în sudul Banatului.

cod galben 15 iunie

Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice și izolat grindină și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp.

COD GALBEN

De asemenea, în intervalul 15 iunie, ora 21.00 – 16 iunie, ora 12.00, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică în Carpații Occidentali și Meridionali, în Oltenia și vestul Transilvaniei.

Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30…40 l/mp.

COD PORTOCALIU

Potirivt ANM, în intervalul  15 iunie, ora 21.00– 16 iunie, ora 12.00 în județul Caraș-Severin și zona de munte a județelor Mehedinți, Gorj, Alba și Hunedoara.

cod portocaliu si galben 15 iunie

În județul Caraș-Severin și în zona de munte a județelor Mehedinți, Gorj, Alba și Hunedoara vor fi averse torențiale și mai ales prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 30…40 l/mp și izolat de peste 50 l/mp.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap