Dental Alliance

Bărbat găsit carbonizat în propria locuință în Neamț

0
YRY Residence

Un bărbat a decedat iar altul a fost rănit într-un incendiu produs la o locuință din comuna Girov.

În jurul orei 03:35, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din satul Verșești, comuna Girov.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț (trei autospeciale de stingere și două ambulanțe SMURD) și SVSU Girov.
Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat la o locuință și la o anexă gospodărescă ( poziționate în forma de L), cu posibilitatea propagării la o locuință din aceeași curte dar și la o gospodărie învecinată.
Din păcate, în interiorul locuinței a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de aproximativ 92 de ani (proprietarul locuinței).
Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, forțele de intervenție reușind să salveze locuința din aceeași curte, aflată la o distanță de aproximativ 2 m.
Fiul proprietarului în vârstă de 65 de ani a suferit arsuri la nivelul feței. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD TIM, ulterior fiind transportat la UPU Piatra Neamț.
Echipajul SMURD EPA a acordat îngrijiri medicale la locul evenimentului unei femei ce a suferit un atac de panică.
Incendiul s-a produs, cel mai probabil,  din cauza coșului de fum deteriorat.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap