Suplimente Alimentare Imunyze

CNSU a PRELUNGIT starea de alertă. LIBER la magazinele din mall-uri pentru persoanele nevaccinate

mall

Acoperisul1

Condor Resort

Comitetului Național pentru Situații de Urgență a decis joi, 3 februarie 2022, prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, începând cu data de 07 februarie 2022.

Totuși, CNSU a propus și unele măsuri de relaxare. Printre acestea, cea mai importantă este accesul în supermarketurile din mall-uri și pentru persoanele care nu dețin un certificat de vaccinare.

Condiția impusă pentru această relaxare este ca în respectivele mall-uri să stabilească culoare dedicate și controlate, cu asigurarea unei suprafețe de minim 4 metri pătrați raportat la suprafața destinată vânzării, pentru fiecare persoană.

„Se propune ca prin excepție de la prevederile pct. 36, accesul la operatorii economici care au ca obiect principal de activitate comercializarea produselor alimentare situați în centrele și parcurile comerciale să fie permis tuturor persoanelor dacă sunt stabilite culoare dedicate și controlate de intrare, deplasare și ieșire în/din acestea, este asigurată o suprafață de minimum 4 mp din suprafața destinată vânzării, pentru fiecare persoană și este limitat numărul coșurilor de cumpărături la numărul maxim de persoane ce poate avea acces”, arată decizia CNSU.

La punctul 36 al deciziei CNSU se propune ca activitatea cu publicul în centrele și parcurile comerciale să fie permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARSCoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află între sfârșitul perioadei de izolare și până la a 180-a zi ulterioară confirmării pozitive pentru virusul SARS-CoV2.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.